İSTANBUL MOTOSİKLET FUARI | BARKIN BAYOĞLU ANISINA

yazar:

kategori:

Bir önceki blog serüveninde bu konuya değinmiş ve anılarımı paylaşmıştım. Şimdi bu anıları güncelleyerek sizlerle paylaşıyorum ve aynı zamanda kendime bir not defteri bırakıyorum.

İSTANBUL MOTOSİKLET FUARI HATIRASI  | BARKIN BAYOĞLU ANISINA

Güncelleme ;

Motosiklete başladığım dönemde (2015) bana yardımı olan en iyi öğretici olan kişi Barkın abiydi. Youtube videolarıyla kendimi değerlendirmemi ve geliştirmemi sağlayan biriydi. Bu fuara giderken onu görmek için gitmemiştim. Hatta onun orada olduğunu bile bilmiyordum.

Motosikletleri daha yakından görebilmek adına bu fuara gitme kararı almıştık. Yakın dostum olan Uğur’da bana eşlik ediyordu.  Mevzu uzunda olsa öyle ya da böyle fuara gittik ve fuara girişte gördüğüm kare hemen aşağıda.. 🙂

Kapıda onu gördüğümde sevinmiştim.Uğurla küçük bir münazara sonucu yanına gidip resim çekilmek istedim. Münazarada ” Acaba gitsem mi ? ” , “Fotoğraf Çekilir Mi ?” gibi düşüncelerim olmuştu. Sonuç olarak yanına yaklaşırken gittiğimde beni hiç kırmadan teklifi kabul etmişti. Hiç beklemediğin anda gördüğüm sevdiğim bir insan olan Barkın abiyle fotoğraf çekilmiştim. Kim bilirdi ki şuan aramızda olmayacaktı.

İSTANBUL MOTOSİKLET FUARI HATIRASI  | FUARDAN KALAN GÖRÜNTÜLER

Son olarak şunları ekleyebilirim ; Aradan çokça zaman geçiyor. Bu blogumda aldığım bir kararı size açıklamak isterim ;

Kişisel olarak paylaştığım gönderilerde görüntü kalitesine ve kendi fotoğraflarımda nasıl çıktığıma  önem göstermeden paylaşacağım. Bu yazılar bir anı, bu yazılar benim geçmişim. Günler, aylar veya yıllar sonra bakabileceğim şeyler.  Yıllar sonra bakıp kendimi iyi ya da kötü bulabilirim.  Bu doğamızda var.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir